dinsdag 18 oktober 2011

Vernissage!!!

Op woensdag 19 oktober gaan de deuren open van pop-up éénkamerhotel The Neston. Het hotel wordt vanaf 18.00 uur ingewijd door de bekende Rotterdammers Ted Langenbach en Pietra Ligura, in de geest van de beruchte Bed-In van John Lennon en Yoko Ono in het Amsterdamse Hilton in ‘69. The Neston is gevestigd in een klushuis aan de Mathenesserdijk 325 in Delfshaven, Rotterdam en zal vijf dagen en nachten geopend zijn. Het hotel vormt een tijdelijke feestelijke impuls voor het up-and-coming stadsdeel Delfshaven.

De hotelgasten krijgen een bijzonder buurtarrangement dat bestaat uit een ontbijt van de lokale bakkerij Fes, een hammambehandeling om de hoek en een diner bij organisch eetlokaal Van de boer. De inrichting bestaat uit duurzame, flexibele meubels van hergebruikte materialen, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door Stortplaats van Dromen en De Bende. Ook lokale ondernemers als Femme Cacau, Hotel Van Walsum, Wattnou, Panoptic en Meubels & More hebben hun steentje bijgedragen aan het hotel.

Het Ontwikkelcollectief, de uitvoerders van dit bijzondere project, bestaat uit een ambitieuze groep stedelijke professionals en ontwerpers. Hun missie is om aan te tonen dat je met weinig middelen, een positieve instelling en een goed idee ook in tijden van crisis mooie projecten van de grond kan krijgen. Gewoon de handen uit de mouwen! Plezier en positieve impact staan voorop. Hotel The Neston is de eerste uiting van een reeks stedelijke projecten in de gehele Randstad die het Ontwikkelcollectief wil opzetten.

Woensdag 19 oktober a.s. ontvangen wij u hartelijk voor de feestelijke opening van The Neston aan de Mathenesserdijk 325 in Delfshaven. Het collectief geeft u graag een rondleiding door het hotel en vertelt over de missie en toekomst van het Ontwikkelcollectief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten