dinsdag 11 oktober 2011

The Neston Buurtarrangement

Vooral dankzij onze razendsnelle ritselaar en hoteliersdochter Joyce Ruijs:

Lokale ondernemers, enthousiaste Rotterdammers en gastvrije buurtbewoners werken graag mee aan het vijfdaagse Pop Up hotel The Neston aan de Mathenesserdijk 325 in Rotterdam.

Het ontwikkelcollectief heeft een mooi arrangement samengesteld voor de gasten van The Neston. Het arrangement bestaat uit:

  • Een Marokkaans ontbijt van Bakkerij Fes.
    Monur is onze gastheer in de bakkerij, winkel en theehuis van Bakkerij Fes. Deze heeft twee vestigingen, een in Rotterdam Zuid en de ander het Mathenesserplein. Op het Mathenesserplein verkopen ze van heerlijke appelflappen tot aan echt Marokkaans brood. Iedere ochtend zet Bakkerij Fes een ontbijtje voor 2 personen klaar. Onze gasten kunnen hiervan heerlijk genieten in de luxe en relaxte lobby van het hotel.
  • Een traditionele Hammam in een jaren 30 woning aan de Mathenesserdijk.
    Op een mooi onverwachte plek biedt Sam Lensen Casato aan. Een tweepersoons hammam waar je op persoonlijke wijze in de watten wordt gelegd. Het ontwikkelcollectief heeft geregeld dat de hotelgasten op nog geen 50 meter afstand heerlijk kunnen badderen en laten verwennen door een professionele masseur.
  • Echt lekker eten, met alleen biologische ingrediënten doe je bij Eetlokaal Van de Boer.
    Superchef Sander en zijn mannen bereiden met ambachtelijke producten rechtstreeks van het platteland fantastische gerechten. Ervaar het échte Rotterdam, op de hoek van de Grote Visserijstraat en de Mathenesserweg: midden in de dynamiek van de grote stad.

Het eenkamerhotel krijgt hulp vanuit onverwachte hoek. Drie sterren hotel Van Walsum heeft het ontwikkelcollectief een handje geholpen met echte hotelkwaliteiten. We kunnen onze gasten nu met een gerust hart en echte hotelcomfort ontvangen. Anton van Dam, eigenaar van hotel Van Walsum is niet alleen in zijn hotel gastvrij, maar ook voor de gasten van de The Neston.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten