donderdag 13 oktober 2011

En toen was er stroom!!

Een van de grote uitdagingen in dit tijdelijke project was het organiseren van stroom. De aansluiting in de Mathenesserdijk was eerder dit jaar, per ongeluk (miscommunicatie), afgesloten. Toch lastig, een hotel draaien zonder stroom. We zochten al naar lampen op zonne-energie, aggregaten en andere slimme verlichtingsoplossingen.

In de tussentijd werd er, vanuit gemeente Rotterdam, druk gelobbyd bij de grote energiebedrijven. Maar helaas, ook de hogere rangen verwezen naar de standaardprocedure via www.aansluitingen.nl en 5-6 weken wachttijd.

En toen was er Erik Floris van APS. De man voor wie wij sinds vandaag een fanclub oprichten en het voorzitterschap op ons nemen. Jawel. Vanavond kregen we het bericht dat er morgen stroom is!! Ook dankzij Stedin en Joolz die toch binnen 14 dagen de bouwstroom weer wilde aankoppelen. Dat gaat veel gedoe schelen. En veel gezellige radio's, lichtjes en wellicht een klein koelkastje opleveren tijdens het aanstaande klusweekend. En een uitermate romantisch en bijzonder verlicht hotel, vanzelfsprekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten